Door mijn fysieke beperking mag ik voorlopig geen commerciële prijzen aanrekenen voor mijn opdrachten/projecten/ontwerpen. Voor zowél mijn fotografie, kunst als grafisch ontwerp.

Om toch een eerlijk centje te kunnen bijverdienen als fotograaf werk ik met een vast vrijwilligerstarief. (35 euro) In mijn atelier in Mortsel wordt dit tarief aangerekend aan de uren van de shoot. (inclusief de werkuren)

Als de shoot op verplaatsing is, reken ik voor het aantal afgelegde kilometers 35 euro aan. bovenop de werkuren!!

Bij eventuele. bestellingen van foto’s reken ik de kost aan van de print/prints

Wenst u de foto op Diasec/dibond/… dan reken ik ook de productoiekost aan.

 

Voor mijn kunstwerken hanteer ik 3 prijzen:

Canvassen: 50 euro 

Ingekaderd werk: 60 euro

ongekaderd werk: 25 euro

Het atelier maakt ook posters, wenskaarten, huisstijlen, … 

Voor de wenskaarten hanteren we 2 prijzen:

De enkel gevouwde kaart ZONDER enveloppe) kost 1,5 euro 

De dubbel gevouwde kaart (MET enveloppe) kost 2,00 euro

Het atelier maakt ook ander grafisch drukwerk: flyers, affiches, geboortekaartjes, huistijl en/of logo voor uw zaak/organisatie,…

Voor dit rekent het atelier een kleine vrijwilligersvergoeding (40 euro) aan. Deze prijs wordt omgerekend naar de geleverde ontwerp uren.

Het atelier kan uw ontwerp “ready to print” maken zodat dit per direct al naar de drukker kan gestuurd worden. Deze service zit nog net mee in de kost van de “ontwerp uren”. ontwerpuren Maar het atelier is  in GEEN ENKEL geval verantwoordelijk voor de eigenlijke  drukkerskosten. 

Deze “give a bas card” werd in het leven geroepen om een origineel kunstwerk cadeau te geven aan vrienden, familie, uw vriend/vriendin… 

Prijs 50 of 60 euro (naar gelang uw keuze)

 

Deze “give a bas card” werd in het leven geroepen om een origineel fotosessie in mijn atelier of op locatie naar keuze  cadeau te geven aan vrienden, familie, uw vriend/vriendin..

Prijs: vrije keuze