Hallo!

Welkom op de website van Atelier Bas Art Studio

Mijn naam is Bastien Burm, maar Bas zeggen kan ook hoor! (knipoog) Sinds de geboorte heb ik een zuurstoftekort hierdoor ben ik in een rolstoel beland en heb ik een zware fysieke beperking. MAAR … Door de jaren heen heb ik geleerd dat je positief moet blijven kijken naar het leven, wat er ook gebeurd! 

Kunstenaar worden is voor mij een manier om mijn gevoelens te uiten over hoe de wereld op dit moment is. Het was niet zo gemakkelijk om dit deel van mijn leven te bereiken, het was een lange weg vol diepe valkuilen, hoge pieken, maar iedereen steunde mij om ervoor te gaan. en daar ben ik blij om, want zonder hen zou ik nooit op dit punt zijn gekomen en ik ben en ben hen daarvoor eeuwig dankbaar.
 

Door mijn beperkingen heb ik ook ontdekt dat kunst en fotografie een “uitlaadklep” zijn geworden en kan ik nu de wereld weergeven in hoe het voor mij aanvoelt! Dit is vaak op een abstracte meervoudige manier, maar je kan mijn verhaal er steeds in terug vinden. Vele mensen kijken er langer naar, andere kijken en hebben het “verhaal” direct door!

 Sinds januari 2022 strijkt atelier BAS Art Studio zich neer in de Kunstfabriek Kaleidoscoop, een creatief centrum waar verschillende kunstvormen (glasblazen, dans, grafiek, schilderkunst, tekenkunst, keramiek, fotografie, grafiek, grafische vormgeving…) elkaar kruisen in verschillende ateliers! Aan inspirerende ontmoetingen geen gebrek!   

In een eerste kennismakingsgesprek bekijkt het atelier naar jou vraag en gaan we met oog voor efficiëntie op zoek naar een creatieve manier.

of het nu gaat om een leuke fotoshoot, of een mooie huistijl voor jou VZW of organisatie, … bij het atelier kan het allemaal!

Kom gerust eens langs met uw idee en wij bieden u een babbel aan en verwelkomen u  graag met een heerlijk  GRATIS kopje koffie of thee.

adres: Molenstraat 50, 2640 MORTSEL