Hallo!

Welkom op de website van Atelier Bas Art Studio

Mijn naam is Bastien Burm, maar Bas zeggen kan ook hoor! (knipoog) Sinds de geboorte heb ik een zuurstoftekort hierdoor ben ik in een rolstoel beland en heb ik een zware fysieke beperking. MAAR … Door de jaren heen heb ik geleerd dat je positief moet blijven kijken naar het leven, wat er ook gebeurd! 

Door dit heb ik ook ontdekt dat kunst en fotografie een soort van “uitlaadklep” zijn geworden en kan ik nu de wereld weergeven in hoe het voor mij aanvoelt! Dit is vaak op een abstracte meervoudige manier, maar je kan mijn verhaal er steeds in terug vinden. Vele mensen kijken er langer naar, andere kijken en hebben het “verhaal” direct door!

 Sinds januari 2022 strijkt atelier BAS Art Studio zich neer in de Kunstfabriek Kaleidoscoop, een creatief centrum waar verschillende kunstvormen (glasblazen, dans, grafiek, schilderkunst, tekenkunst, keramiek, fotografie, grafiek, grafische vormgeving…) elkaar kruisen in verschillende ateliers! Aan inspirerende ontmoetingen geen gebrek!   

In een eerste kennismakingsgesprek bekijkt het atelier naar jou vraag en gaan we met oog voor efficiëntie op zoek naar een creatieve manier.

of het nu gaat om een leuke fotoshoot, of een mooie huistijl voor jou VZW of organisatie, … bij het atelier kan het allemaal!

Kom gerust eens langs met uw idee en wij bieden jou een gratis babbel aan eventueel met een koffietje!

adres: Molenstraat 50, 2640 MORTSEL

 

wwww.basart-studio.be | info@basart-studio.be | Molenstraat 50 2640 Mortsel

 All rights reseved 

© 2023