Hallo!

Welkom op de website van Atelier Bas Art Studio

Mijn naam is Bastien Burm, maar Bas zeggen kan ook hoor! (knipoog) Sinds de geboorte heb ik een zuurstoftekort hierdoor ben ik in een rolstoel beland en heb ik een zware fysieke beperking. MAAR … Door de jaren heen heb ik geleerd dat je positief moet blijven kijken naar het leven, wat er ook gebeurd! 

 

De grootmoeder langs mijn moederskant was vroeger conversator bewaker van Het Paleis van Schone kunsten, te Brussel. Helaas is ze voor mijn geboorte komen te overleden en heb ik haar nooit kunnen ontmoeten. Maar… hierdoor merk ik wel dat ze zonder enige twijfel ons de creativiteit heeft doorgegeven aan sommige van ons in de familie.

 In de familie zit veel verschillende creatieve personen, zo is mijn tweelingzus Sophie in 2019 afgestudeerd als TV maakster binnen de richting Audiovisuele kunsten aan het RITCS te Brussel. Mijn neef is van beroep meubelmaker en mijn nonkel is professioneel huwelijksfotograaf. Langs vaderkant heb ik een nonkel die abstracte kunst maakt met oude spelletjes.Al die creatieve zielen in de familie werkt voor mij zeer inspirerend en motiverend omdat er vaak interessante informatie kan uitgewisseld worden onder elkaar, wat kan leiden tot nieuwe creaties.

 

Kunstenaar  en fotograaf zijn betekend voor mij de wereld weergeven hoe ik deze bekijk op mijn manier.  Vanuit een rolstoel beoordeeld de wereld en de maatschappij je op verschillende manieren. En als tegen reactie bekijk ik de wereld terug met een vleugje abstractie.

Dit vertaalt zich sterk in mijn fotografisch werk: door mijn lagere zithoogte, is mijn ooghoogte ook een pak lager dan de meeste “normale” mensen.

Daardoor is mijn sterkte ondermeer architectuurfotografie, omwille van de lagare kijk op gebouwen.

 

Locatie: Nieuw-Zuid Antwerpen 

April 24 © fotograaf: Bastien Burm

www.basart-studio.be

in een eerste kennismakingsgesprek luistert het atelier graag naar jou verhaal. Het atelier vertrekt ALTIJD vanuit de vraag/wens van de klant. Vervolgens wordt er bekeken hoe de opdracht of het project aangepakt kan worden.

Een logo maken voor uw vereniging, een huistijl maken voor uw bedrijf, een flitsende campagne bedenken voor zowel online als offline gebruik of een familieshoot met de ganse familie. of een illustratie portret maken van iemand uit je dierbare omgeving ..? Atelier BAS Art Studio houdt van uitdagingen aan te gaan, hoe zotter hoe beter. 

Kom (na een berichtje te sturen) zeker eens een bezoekje brengen aan het atelier! Met een gratis kopje heerlijke koffie of thee naar uw keuze en een luisterend oor mag je altijd binnenspringen!

 

Neem contact op!